• Maandag 4 november: kick-off van Green Business Club Bunnik. Meld u aan!

Op initiatief van Vrumona en ondersteund door gemeente Bunnik en Green Business Club Nederland), zijn de stappen ondernomen voor oprichting van een lokale Green Business Club Bunnik. Met als doel het (verder) verduurzamen van de spoorzone van Bunnik: o.a. de bedrijfspanden, de openbare ruimte, de mobiliteit.


Het Gebied

Het gebied ligt aan de zuidkant van Bunnik, tussen de spoorlijn en de snelweg (A12) in en een gedeelte boven de spoorlijn. Het betreft dus een goed bereikbaar gebied, zeker met het oog op het aanwezige NS-station Bunnik. Hier ligt echter ook direct één van de uitdagingen: hoe dit station zo bereikbaar en aantrekkelijk mogelijk te maken voor gebruikers van dit gebied en hoe de gebruikers te stimuleren meer gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Het type bedrijven dat gevestigd is in de spoorzone is zeer divers: kantoren, een hotel en onder andere een grote fabriek. Dit maakt het gebied zeer interessant als het gaat om bijvoorbeeld mogelijke uitwisseling van energie; er zijn immers hoogstwaarschijnlijk verschillende behoeften.


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.